Biz Kimiz?

SER Danışmanlık Ar-Ge ve Yatırım Projeleri danışmanlığında uzmanlaşmıştır. 2007 yılından beri hızlı bir büyüme gerçekleştirmiş, Türkiye genelinde 200’e yakın işletmeye danışmanlık yapmıştır.

Ülkeye getirdiği “Teşvik Yönetimi” kavramı sayesinde TÜBİTAK, KOSGEB, Tarım Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı, AB, TTGV vb. kurumların çeşitli Hibe ve Teşviklerini iş planlarına entegre ederek, işletmelerin projelerinin finansmanını kolaylaştırmıştır. Çok farklı sektörlerde bulunma tecrübesi, ülkenin genel sanayi yapısına hakimiyetini ve farklı alanlardaki teknolojik gelişimi en güncel haliyle takip edebilme yeteneğini beraberinde getirmiştir. Üniversitelerle kurduğu diyaloglar ve işbirliği sayesinde, ülkenin kalkınmasında lokomotif görevi görecek olan, etkin bilgi transferinin koordinasyonunda öncü bir rol oynamıştır.

Kendi hazırladığı web tabanlı proje takip yazılımıyla proje yönetimi teknolojilerine önemli katkılarda bulunmuştur. Türkiye’nin en önemli sıkıntılarından biri olan ekip danışmanlığı alanında getirdiği yenilikçi yaklaşımlar sayesinde, yatırım projeleri için doğru bir fizibilite çalışmasını gerçekleştirmenin yanı sıra özellikle Makine, Kimya, Yazılım gibi alanların Ar-Ge süreçlerinde kendi bünyesindeki ekip ile teknik destekler vermektedir. İçinde olduğu projenin özelliklerine göre farklı bilim alanları için müşteri portföyü, üniversiteler ve uzman havuzundan eşleştirmeler ile de Türk sanayisinde bir Ar-Ge sinerjisi oluşturmaktadır.

SER Danışmanlık ayrıca 2015 yılında bünyesinde kurduğu SER Operasyonel Mükemmeliyet Merkezi (SOMM) ile de Yalın Yönetim ve 6Sigma gibi araçları da kullanarak işletmelerin süreçlerinin daha verimli hale gelmesi için operasyonel mükemmeliyet danışmanlığı hizmetini de başlatmıştır.

Bugün bünyesinde farklı uzmanlık alanlarından 20’ye yakın danışmanı barındıran SER Danışmanlık her gün artan bilgi birikimini müşterilerinin hizmetine sunmaktadır.

http://www.sd.com.tr/

Yorum bırakın